Biotechnological improvement in the production of wine : the role of pectinases
Marquès Duran, Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2019
Descripción: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Juny
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Materia: Vi ; Biotecnologia ; Pectina



1 p, 342.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2019-11-22, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir