Control microbiológico en alimentos V gama : normativa, riesgos, técnicas
Martín Martínez, Armando (Eurofins Análisis Alimentario Nordeste SLU)

Data: 2017
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: conferenceObject
Matèria: Microbiologia alimentària ; Límites legales ; Microorganismos alterantes y patógenos ; Técnicas analíticas ; Microbiología tradicional y rápida ; Plan de control
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XVI (2017)

Col.lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


11 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions

 Registre creat el 2019-12-16, darrera modificació el 2020-01-09



   Favorit i Compartir