Traducció [100214]
Fernández Montraveta, Ana
Iturregui Gallardo, Gonzalo
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Translation
Additional title: Traducción
Date: 2020-21
Abstract: L'assignatura permet a l'estudiant desenvolupar coneixements teòrics i pràctics del món de la traducció així com adquirir les habilitats i estratègies necessàries per encarar amb èxit temes complexos d'aquesta àrea. Es presentaran una varietat de textos per tal d'assegurar que es cobreixen diverses àrees lèxiques i problemes gramaticals, diferencies d'estil i de audiència. També es cobriran diferents registres que poden anar des de la traducció literària a la traducció audiovisual passant pels textos tècnics. La metodologia a l'aula es basarà en el treball individual i en grup i l'anàlisi de textos per tal de identificar àrees problemàtiques. 1 individual i en grup i l'anàlisi de textos per tal de identificar àrees problemàtiques. Finalment, es presentaran formats nous de text a traduir com ara text en html.
Abstract: La asignatura permite al estudiante desarrollar conocimientos teóricos y prácticos del mundo de la tr 1 habilidades y estrategias necesarias para afrontar con éxito temas complejos de esta área. Se presentarán una variedad de textos para asegurar que se cubren diversas áreas léxicas y gramat audiencia. También se cubrirán diferentes registros que pueden ir desde la traducción literaria a la tr textos técnicos. La metodología en el aula se basará en el trabajo individual y en grupo y el análisis Finalmente, se trabajará también con formatos nuevos de texto a traducir como, por ejemplo,texto e.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Estudis anglesos [2500245]
Study plan: Grau en Estudis Anglesos [801]Català
5 p, 107.3 KB

Anglès
5 p, 106.4 KB

Castellà
5 p, 107.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-03, last modified 2020-08-01   Favorit i Compartir