Estudi de la privacitat en dades de mobilitat : cas d'ús Swap Mobility Location
Matos Xancó, David
Casas Roma, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Estudio de la privacidad en datos de movilidad : caso de uso Swap Mobility Location
Títol variant: Mobility data privacy study : use case of Swap Mobility Location
Data: 2020
Resum: En un món on l'ús de la tecnologia és gairebé imprescindible, els usuaris es veuen forçats a cedir dades de caràcter personal a tercers per a poder fer-ne ús. Aquestes es publiquen a bases de dades públiques, generant així la necessitat de protegir la intimitat dels usuaris davant possibles atacs, mantenint, a l'hora, la integritat de les dades que seran aprofitades en estudis posteriors. Així mateix, l'objectiu principal d'aquest projecte és realitzar un estudi de l'actual estat de l'art en els mètodes de preservació de la privacitat en la publicació de les dades, fent èmfasi en les dades de les localitzacions dels usuaris, i implementar un dels mètodes estudiats posant solució al problema plantejat i estudiant els resultats.
Resum: En un mundo donde el uso de la tecnología es casi imprescindible, los usuarios se ven forzados a ceder datos de carácter personal a terceros para poder hacer uso. Estos se publican en bases de datos públicas, generando así la necesidad de proteger la intimidad de los usuarios ante posibles ataques, manteniendo, a la vez, la integridad de los datos que serán aprovechados en estudios posteriores. Asimismo, el objetivo principal de este proyecto es realizar un estudio del actual estado del arte en los métodos de preservación de la privacidad en la publicación de los datos, haciendo énfasis en los datos de las localizaciones de los usuarios, e implementar uno de los métodos estudiados poniendo solución al problema planteado, estudiando los resultados.
Resum: In a world where the use of technology has become almost essential, users has been forced to relinquish / cede personal data to others so that they can make use of it. This data is published in public database, generating the necessity of protecting the intimity of the users in front of posstible attacks, mantaining, at the same time, the integrity of the data that will be resourceful in later studies. In this way, the main objective of this project is to carry out a study of the current state of Art in the preservation methods of the preservation of the privacy in the publication of data, emphasising in the data of users location and implementing one of the studied methods, drawing a solution to the considered problem and studying the results.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Dades ; Privacitat ; Trajectòries ; Emmascarament ; Anonimat ; Protecció ; Localització ; Datos ; Privacidad ; Trayectorias ; Enmascaramiento ; Anonimato ; Protección ; Localización ; Data ; Privacy ; Trajectories ; Mask ; Anonymity ; Protection ; Location11 p, 713.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2020-07-06, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir