Pràcticum [103241]
Yuste Puigvert, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Practicum
Títol variant: Prácticum
Data: 2020-21
Resum: El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. Ha de permetre l'estudiant: conèixer la metodologia de treball adequada a la realitat professional; desenvolupar competències tècniques, metodològiques, personals i participatives; obtenir una experiència que li faciliti la inserció al mercat de treball; reforçar els valors de la innovació, la creativitat i l'emprenedoria.
Resum: El Pràcticum, asignatura obligatoria de 12 créditos, es una actividad que el estudiante hace en una entidad, privada o pública, nacional o internacional, para complementar su formación universitaria y acercarlo al ámbito profesional donde ejercerá su actividad. Debe permitir al estudiante: conocer la metodología de trabajo adecuada a la realidad profesional; desarrollar competencias técnicas, metodológicas, personales y participativas; obtener una experiencia que le facilite la inserción en el mercado de trabajo; reforzar los valores de la innovación y la creatividad, y el concepto de emprendedor.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 99.5 KB

Anglès
3 p, 97.7 KB

Castellà
3 p, 98.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-17, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir