Motivaciones detrás del eWOM y su influencia en la credibilidad de las reseñas online
Rubiños Suescun, Elidia
Badajoz Dávila, David, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2019
Description: 42 pag.
Abstract: Según un estudio del INE del 2019, España cuenta con alrededor de 70. 000 restaurantes activos. Las nuevas tecnologías de la información otorgan poder de expresión a los consumidores. Los procesos de decisión de compra cambian rápidamente y la evaluación de alternativas antes de consumir un producto cada vez es más importante. La popularización de plataformas en línea de opinión aporta más información a clientes que consultan estos sitios para encontrar la mejor opción de restaurante. El presente estudio busca analizar las motivaciones detrás de reseñas publicadas por comensales en plataformas de opinión y la influencia y credibilidad de las mismas.
Abstract: Segons un estudi de l'INE del 2019, Espanya compta amb al voltant de 70. 000 restaurants actius. Les noves tecnologies de la informació atorguen poder d'expressió als consumidors. Els processos de decisió de compra canvien ràpidament i l'avaluació d'alternatives abans de consumir un producte cada vegada és més important. La popularització de plataformes en línia d'opinió aporta més informació a clients que consulten aquests llocs per a trobar la millor opció de restaurant. El present estudi cerca analitzar les motivacions darrere de ressenyes publicades per comensals en plataformes d'opinió i la influència i credibilitat d'aquestes.
Abstract: According to an Spanish Statistic Office 2019 study, Spain has around 70,000 active restaurants. New information technologies give consumers the power to express themselves. Purchase decision processes change rapidly and the evaluation of alternatives before consuming a product is increasingly important. The popularization of online opinion platforms brings more information to customers who consult these sites to find the best restaurant option. This study seeks to analyse the motivations behind reviews published by diners on opinion platforms and the influence and credibility of these reviews.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Document: Treball de fi de postgrau
Subject: Comunicació digital ; Ressenyes ; Plataformes d'opinió ; Trip Advisor ; Restaurants ; Crítiques



42 p, 4.2 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Communication Studies. MT

 Record created 2020-12-17, last modified 2023-01-21



   Favorit i Compartir