visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Bibliografía sobre vinos y alcoholes |
Títol variant: | Bibliography on wines and alcohols |
Títol variant: | Bibliografia sobre vins i alcohols |
Data: | 2020 |
Resum: | Los preparados alcohólicos han estado presentes en el mundo desde las más antiguas civilizaciones. Hoy en día, con las a la vez, más tradicionales elaboraciones y con las tecnologias más modernas, podemos degustar toda clase de vinos y alcoholes de excelente calidad. Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre los vinos y los alcoholes. |
Resum: | Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre vins i alcohols. |
Nota: | 12 fotografías |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Image |
Matèria: | Bibliografía ; Vinos ; Alcoholes ; Bibliography ; Wines ; Vins ; Alcohols |
BALLONGA J., FERNÁNDEZ M., MAJÓS E., ROMEU F. 2011. La fassina Balanyà de l'Espluga de Francolí. Quaderns de Didàctica i Difusió, 22. Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. L'Espluga de Francolí 768x1024, 309.4 KB |
CIURANA J. 1980. Els vins de Catalunya. DARP. Generalitat de Catalunya. Barcelona 683x1024, 539.4 KB |
JOHNSON H. Vino. 1977. Atlas Mundial de vinos y aguardientes. Blume. Barcelona 683x1024, 536.3 KB |
INCAVI. Vinos y gastronomía. Generalitat de Catalunya. Barcelona 1024x683, 487.4 KB |
JACKSON M. 2011. Atlas ilustrado del whisky. La guía mundial definitiva. Escocés. Bourbon. Whiskey. Susaeta. Madrid. 1024x683, 537.4 KB |
JACOBS SOLMONSON L. 2015. Historia universal de la ginebra. Malpaso 768x1024, 324.0 KB |
DESCOBRIR. 2000. 25 Cursos de vins i caves a Catalunya. Grup 62. Barcelona 683x1024, 618.7 KB |
LLAVINA J. 2014. La vinya i el vi a Catalunya. Angle. Barcelona 768x1024, 339.4 KB |
RULL X. 1999. Diccionari del vi amb licors i altres begudes. Universitat Rovira i Virgili. Enciclopèdia Catalana. Barcelona. 768x1024, 364.6 KB |
SUCARRATS J. 2005. Guia de vins i caves de Catalunya 2005. Descobrir cuina-DARP-INCAVI. Grup 62. Barcelona. 1024x683, 572.6 KB |
TARRAUBELLA I MIRABET X., PAGARAOLAS I SABATÉ L. 2017. La Conca de Tremp, celler del Pirineu. Dos mil anys de vinya i vi. Bresca. Profit. Barcelona (AKG) 768x1024, 690.1 KB |
TORRES A. Manual Práctico del Sommelier. Miguel Torres, SA. EDIVISA. Barcelona 683x1024, 616.4 KB |
VINS NOÉ. 1996. Vinos y licores 1996. Sant Cugat del Vallès 1024x768, 583.0 KB |
Porrón de 1 litro: se emplea tradicionalmente para beber vino, que se hace caer por la punta estrecha. También se usa para beber claras (cerveza con limonada), cerveza o cava 1024x683, 519.4 KB |
Vino de misa, Dulce superior ( 1 l., 15% vol.): vino de licor de los Proveedores Pontificios DE MULLER (es la sangre de Cristo, que bebe el sacerdote en la eucaristía) 1024x683, 407.1 KB |
Porrón de 1/2 litro, con vino blanco 1024x683, 542.6 KB |
Espectacular selección de 7 vinos blancos para una Caldereta de bogavante + 1 dulce para un Brazo de gitano, escogida por el enólogo Martí Magriñà 1024x768, 291.2 KB |