Alimentació i Cultura [103248]
Sanjuán Núñez, Lucía
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Food and Culture
Títol variant: Alimentación y Cultura
Data: 2021-22
Resum: Els objectius generals de l'assignatura són els següents: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació. - Conèixer els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'Antropologia de l'alimentació. - Conèixer els diferents condicionaments de l'alimentació humana. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari dels éssers humans. - Conèixer i comprendre la diversitat de cultures i sistemes alimentaris. - Conèixer els processos de canvi i adaptació del comportament alimentari humà. - Comprendre els factors implicats en diferents situacions de l'actual context social i cultural relacionades amb el comportament alimentari.
Resum: The objectives of the course are: - Know the basics of Social and Cultural Anthropology. - Know the basics of Anthropology of Food - Know the methods and research technics characteristic of the Anthropology of Food. - Know the different conditionings of human food. - Know the sociocultural bases of food behaviour among human beings. - Know and understand the diversity of cultures and food systems. - Knowing processes of change and adaptation of human food behaviour. - Understand the different factors involved in different situations of the current social and cultural context related to eating behaviour.
Resum: Los objetivos generales de la asignatura son los siguientes: - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología Social y Cultural. - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología de la alimentación. - Conocer los métodos y técnicas de investigación característicos de la Antropología de la alimentación. - Conocer los diferentes condicionamientos de la alimentación humana. - Conocer las bases socioculturales del comportamiento alimentario de los seres humanos. - Conocer y comprender la diversidad de culturas y sistemas alimentarios. - Conocer los procesos de cambio y adaptación del comportamiento alimentario humano. - Comprender los factores implicados en diferentes situaciones del actual contexto social y cultural relacionadas con el comportamiento alimentario.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 112.1 KB

Anglès
7 p, 112.1 KB

Castellà
7 p, 112.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir