visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Materials acadèmics > Guies docents > Alimentació i Cultura |
Títol variant: | Food and Culture |
Títol variant: | Alimentación y Cultura |
Data: | 2021-22 |
Resum: | Els objectius generals de l'assignatura són els següents: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació. - Conèixer els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'Antropologia de l'alimentació. - Conèixer els diferents condicionaments de l'alimentació humana. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari dels éssers humans. - Conèixer i comprendre la diversitat de cultures i sistemes alimentaris. - Conèixer els processos de canvi i adaptació del comportament alimentari humà. - Comprendre els factors implicats en diferents situacions de l'actual context social i cultural relacionades amb el comportament alimentari. |
Resum: | The objectives of the course are: - Know the basics of Social and Cultural Anthropology. - Know the basics of Anthropology of Food - Know the methods and research technics characteristic of the Anthropology of Food. - Know the different conditionings of human food. - Know the sociocultural bases of food behaviour among human beings. - Know and understand the diversity of cultures and food systems. - Knowing processes of change and adaptation of human food behaviour. - Understand the different factors involved in different situations of the current social and cultural context related to eating behaviour. |
Resum: | Los objetivos generales de la asignatura son los siguientes: - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología Social y Cultural. - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología de la alimentación. - Conocer los métodos y técnicas de investigación característicos de la Antropología de la alimentación. - Conocer los diferentes condicionamientos de la alimentación humana. - Conocer las bases socioculturales del comportamiento alimentario de los seres humanos. - Conocer y comprender la diversidad de culturas y sistemas alimentarios. - Conocer los procesos de cambio y adaptación del comportamiento alimentario humano. - Comprender los factores implicados en diferentes situaciones del actual contexto social y cultural relacionadas con el comportamiento alimentario. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català, anglès, castellà |
Titulació: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 7 p, 112.1 KB |
Anglès 7 p, 112.1 KB |
Castellà 7 p, 112.0 KB |