| Título variante: |
Meats in medival catalan culinary literature |
| Título variante: |
Les carns en la literatura culinària catalana medieval |
| Fecha: |
2021 |
| Resumen: |
Se presenta el documento y el resumen, de la comunicación Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de las V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organizadas por la FV-UAB/COVB, en Barcelona. |
| Resumen: |
Es presenta el document i el resum, de la comunicació Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de les V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organitzades per la FV-UAB/COVB, a Barcelona. |
| Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria.  |
| Lengua: |
Castellà |
| Colección: |
Memòria gastronòmica digital |
| Documento: |
Comunicació de congrés |
| Materia: |
Carnes ;
Literatura ;
Cocina catalana medieval ;
Meats ;
Literature ;
Medieval catalan cuisine ;
Carns ;
Cuina catalana medieval |
| Publicado en: |
Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria, 5enes : 2000 |