Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval
Fàbregas i Comadran, Xavier

Additional title: Meats in medival catalan culinary literature
Additional title: Les carns en la literatura culinària catalana medieval
Date: 2021
Abstract: Se presenta el documento y el resumen, de la comunicación Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de las V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organizadas por la FV-UAB/COVB, en Barcelona.
Abstract: Es presenta el document i el resum, de la comunicació Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de les V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organitzades per la FV-UAB/COVB, a Barcelona.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Castellà
Series: Memòria gastronòmica digital
Document: Informe
Subject: Carnes ; Literatura ; Cocina catalana medieval ; Meats ; Literature ; Medieval catalan cuisine ; Carns ; Cuina catalana medieval
Published in: Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria, 5enes : 2000

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/215482


3 p, 1.7 MB

11 p, 1.7 MB

The record appears in these collections:
Contributions to meetings and congresses > Papers and communications > UAB papers and communications
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Gastronomy Digital Archive (MGD)

 Record created 2022-04-06, last modified 2023-01-27



   Favorit i Compartir