Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Meats in medival catalan culinary literature
Títol variant: Les carns en la literatura culinària catalana medieval
Data: 2021
Resum: Se presenta el documento y el resumen, de la comunicación Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de las V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organizadas por la FV-UAB/COVB, en Barcelona.
Resum: Es presenta el document i el resum, de la comunicació Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de les V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organitzades per la FV-UAB/COVB, a Barcelona.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Memòria gastronòmica digital
Document: Informe
Matèria: Carnes ; Literatura ; Cocina catalana medieval ; Meats ; Literature ; Medieval catalan cuisine ; Carns ; Cuina catalana medieval
Publicat a: Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria, 5enes : 2000

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/215482


3 p, 1.7 MB

11 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Gastronòmica Digital (MGD)

 Registre creat el 2022-04-06, darrera modificació el 2023-01-27



   Favorit i Compartir