| Títol variant: |
Meats in medival catalan culinary literature |
| Títol variant: |
Les carns en la literatura culinària catalana medieval |
| Data: |
2021 |
| Resum: |
Se presenta el documento y el resumen, de la comunicación Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de las V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organizadas por la FV-UAB/COVB, en Barcelona. |
| Resum: |
Es presenta el document i el resum, de la comunicació Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de les V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organitzades per la FV-UAB/COVB, a Barcelona. |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Col·lecció: |
Memòria gastronòmica digital |
| Document: |
Comunicació de congrés |
| Matèria: |
Carnes ;
Literatura ;
Cocina catalana medieval ;
Meats ;
Literature ;
Medieval catalan cuisine ;
Carns ;
Cuina catalana medieval |
| Publicat a: |
Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria, 5enes : 2000 |