|
|
|||||||||||||||
|
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español | |||||||||
| Página principal > Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > A novel approach to develop cultured meat : |
| Fecha: | 2022 |
| Resumen: | The aim of the present work is to cover a 1 % of the current market for meat substitutes in Amsterdam, so production will be 7 metric tons of cultured meat per year. |
| Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
| Lengua: | Anglès |
| Titulación: | Biotecnologia [2500253] |
| Plan de estudios: | Grau en Biotecnologia [815] |
| Documento: | Treball final de grau ; Text |
| Materia: | Cultured meat ; Meat substitutes |
Part I 1 p, 549.4 KB |
Part II 2 p, 1.3 MB |