"VOCES" : dos generaciones, una misma lucha
Martínez Deulofeu, Maria
Melià Torres, Neus
Pires de Sa, Fernanda, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: "VEUS" : dues generacions, una mateixa lluita
Título variante: "VOICES" : two generations, the same fight
Fecha: 2022
Descripción: 64 pag.
Resumen: "VEUS" és un projecte que té com a objectiu principal mostrar la doble discriminació que pateixen les lesbianes: per ser dones i per ser homosexuals. Serà un documental híbrid (expositiu i poètic) que plasmarà com ha evolucionat la situació d'aquesta part del col·lectiu LGTBI+. A partir del testimoniatge de les nostres protagonistes, Paulina Blanco, de 72 anys i Noelia Sala, de 20 anys, mostrarem dos contextos socials molt allunyats en el temps i dues lluites per aconseguir drets fonamentals.
Resumen: "VOCES" es un proyecto que tiene como objetivo principal mostrar la doble discriminación que sufren las lesbianas: por ser mujeres y por ser homosexuales. Será un documental híbrido (expositivo y poético) que plasmará cómo ha evolucionado la situación de esta parte del colectivo LGTBI+. A partir del testimonio de nuestras protagonistas, Paulina Blanco, de 72 años y Noelia Sala, de 20 años, mostraremos dos contextos sociales muy alejados en el tiempo y dos luchas por conseguir derechos fundamentales.
Resumen: "VOICES" is a project whose main objective is to show the double discrimination suffered by lesbians: for being women and for being homosexuals. It will be a hybrid documentary (expository and poetic) that will capture how the situation of this part of the LGTBI+ collective has evolved. Based on the testimony of our protagonists, Paulina Blanco, 72 years old, and Noelia Sala, 20 years old, we will show two social contexts far apart in time and two struggles to achieve fundamental rights.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Periodisme [2501933]
Plan de estudios: Grau en Periodisme [1432]
Documento: Treball final de grau
Materia: LGTBI ; Lesbianes ; Doble discriminació ; Franquisme ; Repressió ; Història



64 p, 3.4 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Ciencias de la Comunicación. TFG

 Registro creado el 2022-10-17, última modificación el 2024-07-31



   Favorit i Compartir