Virgin Olive Oil Phenolic Compounds Modulate the HDL Lipidome in Hypercholesterolaemic Subjects : A Lipidomic Analysis of the VOHF Study
-
Fernández-Castillejo, Sara (Eurecat. Centre Tecnològic de Catalunya. Unitat de Nutrició i Salut)
;
Pedret, Anna (Eurecat. Centre Tecnològic de Catalunya. Unitat de Nutrició i Salut) ;
Catalán, Úrsula (Eurecat. Centre Tecnològic de Catalunya. Unitat de Nutrició i Salut) ;
Valls, Rosa Maria (Universitat Rovira i Virgili. Departament de Medicina i Cirurgia) ;
Farràs Mañé, Marta (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Rubió, Laura (Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària) ;
Castañer, Olga (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) ;
Macià, Alba (Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària) ;
Fitó, Montse (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) ;
Motilva, Maria José (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ;
Covas Planells, Maria Isabel (NUPROAS Handelsbolag (NUPROAS HB)) ;
Giera, Martin (Center for Proteomics and Metabolomics. Leiden University Medical Center) ;
Remaley, Alan T. (Lipoprotein Metabolism Section Cardio-Pulmonary Branch National Heart. Lung and Blood Institute National Institutes of Health) ;
Solà, Rosa (Hospital Universitari Sant Joan de Reus (Tarragona))