|
|
|||||||||||||||
|
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español | |||||||||
| Página principal > Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Determination of the microbiological quality and degree of transfer of Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica serovar Typhimurium and Enteritidis in unpasteurized juices from supermarkets |
| Fecha: | 2023 |
| Descripción: | 1 pag. |
| Nota: | Pòster |
| Nota: | Juny |
| Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. |
| Lengua: | Anglès |
| Titulación: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
| Plan de estudios: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
| Documento: | Treball final de grau |
| Área temática: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
| Materia: | Toxicologia ; Alta pressió (Tecnologia) ; Sucs de fruita ; Conservació |
1 p, 278.7 KB |