| Home > Research literature > Bachelor's degree final project > Fair trade cocoa, how to increase its use in small Catalan makers? A Service-Learning Project |
| Date: | 2023 |
| Description: | 1 pag. |
| Note: | Pòster |
| Note: | Juny |
| Note: | Treball de fi de grau amb metodologia d'Aprenentatge Servei (ApS) |
| Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. |
| Language: | Anglès |
| Studies: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
| Study plan: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
| Document: | Treball final de grau |
| Subject area: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
| Subject: | Xocolata ; Cacau ; Comerç just ; ApS ; Aprenentatge i Servei |
1 p, 998.7 KB |