Gender Violence in Spanish and Chinese Films
Wang, Siwei
Pujol Ozonas, Cristina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Violència de Gènere al Cinema Espanyol i Xinès
Additional title: Violencia de Género en el Cine Español y Chino
Date: 2018
Description: 64 pag.
Abstract: La violència de gènere s'ha convertit en una de les majors preocupacions sobre la desigualtat de gènere al món. Aquesta tesi pretén descobrir i descriure les representacions de la violència de gènere al cinema espanyol i xinès. Es realitzarà l'anàlisi sobre le especificitat cultural de les representacions de la violència de gènere al cinema espanyol i xinès, juntament amb una breu comparació entre els dos països des d'una perspectiva transcultural, respecte a l'anàlisi prèvia i la seva discussió.
Abstract: La violencia de género se ha convertido en una de las mayores preocupaciones de la desigualdad de género en el mundo. Este trabajo tendrá como objetivo descubrir y describir las representaciones de la violencia de género en el cine español y chino. Se realizará el análisis sobre la especificidad cultural de las representaciones de violencia de género en el cine español y chino, junto con una breve comparación entre los dos países desde una perspectiva transcultural con respecto al análisis y la discusión previa.
Abstract: Gender violence has become one of the biggest concerns of gender inequality in the world. This thesis will aim at discovering and describing the representations of gender violence in Spanish and Chinese films. Analysis of the cultural specificity of such representations of gender violence in Spanish and Chinese films will be made, alongside with a brief comparison between two countries from a crosscultural perspective with respect to previous analysis and discussion.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Language: Anglès
Series: Facultat de Ciències de la Comunicació. Treballs de màster i postgrau. Màster Oficial de Recerca en Comunicació i Periodisme
Study plan: Màster Universitari en Recerca en Comunicació i Periodisme [856]
Document: Treball de fi de postgrau
Subject: Periodisme ; Cinema ; Llenguatge cinematogràfic ; Violència de gènere ; Sexisme ; Feminisme



64 p, 1.3 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Communication Studies. MT

 Record created 2024-05-17, last modified 2024-06-09



   Favorit i Compartir