La dieta del bisó europeu revela que es podria adaptar bé al clima mediterrani
Bartolomé, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Additional title: La dieta del bisonte europeo revela que se podría adaptar bien al clima mediterráneo
Date: 2024
Abstract: Un estudi realitzat per la UAB i el CSIC, que va analitzar la dieta del bisó europeu, el cérvol comú i la daina en la Serra d'Andújar, revela diferències significatives en la seva alimentació segons l'estació de l'any. Els investigadors ressalten el paper del bisó en el control del matoll i la prevenció d'incendis, així com la seva adaptació al clima mediterrani. Això suggereix la importància d'enfocar-se en les funcions ecosistèmiques de les espècies per a la seva conservació.
Abstract: Un estudio realizado por la UAB y el CSIC, que analizó la dieta del bisonte europeo, el ciervo común y el gamo en la Sierra de Andújar, revela diferencias significativas en su alimentación según la estación del año. Los investigadores resaltan el papel del bisonte en el control del matorral y la prevención de incendios, así como su adaptación al clima mediterráneo. Esto sugiere la importancia de enfocarse en las funciones ecosistémicas de las especies para su conservación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Juliol 2024, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 237.0 KB

Español
3 p, 237.7 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2024-07-19, last modified 2024-07-21



   Favorit i Compartir