Impact of gluten on human nutrition: A comparison study between celiac, gluten-sensitive and non-celiac patients
Utrera Garcia, Sara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2024
Description: 1 pag.
Note: Poster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Malaltia celíaca ; Dieta sense gluten ; Gluten ; Biotecnologia alimentària ; Sensibilitat al gluten no celíaca



1 p, 458.6 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2025-02-24, last modified 2025-02-27



   Favorit i Compartir