Efecto de las altas presiones hidrostáticas sobre el gazpacho y zumo de uva
Daoudi, Lamya
Guamis López, Buenaventura, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Trujillo, Antonio-José, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
| Publicación: |
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006 |
| Resumen: |
Vegeu tesi. |
| Nota: |
Consultable des del TDX |
| Nota: |
Títol obtingut de la portada digitalitzada |
| Nota: |
Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, Departament de Ciències Animals i dels Aliments, 2004 |
| Derechos: |
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.  |
| Lengua: |
Castellà |
| Documento: |
Tesi doctoral |
| Materia: |
Aliments ;
Anàlisi ;
Manipulació ;
Alta pressió (Tecnologia) |
| ISBN: |
8468946052 |
Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5662
El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación >
Tesis doctorales
Registro creado el 2009-05-07, última modificación el 2025-03-22