Efecto de las altas presiones hidrostáticas sobre el gazpacho y zumo de uva
Daoudi, Lamya
Guamis López, Buenaventura, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Trujillo, Antonio-José, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
| Publicació: |
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006 |
| Resum: |
Vegeu tesi. |
| Nota: |
Consultable des del TDX |
| Nota: |
Títol obtingut de la portada digitalitzada |
| Nota: |
Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, Departament de Ciències Animals i dels Aliments, 2004 |
| Drets: |
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Document: |
Tesi doctoral |
| Matèria: |
Aliments ;
Anàlisi ;
Manipulació ;
Alta pressió (Tecnologia) |
| ISBN: |
8468946052 |
Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5662
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Tesis doctorals
Registre creat el 2009-05-07, darrera modificació el 2025-03-22