Adaptació d'un sistema wiki a la docència universitària
Lladó Torrent, Marc
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

Fecha: 2008
Descripción: 106 p.
Resumen: El present projecte de final de carrera reflexa el procés seguit per tal de dotar al programari wiki de referència, del Grup d'Interès en IDES:Wiki de la UAB, d'un conjunt d'eines que han de permetre augmentar la qualitat del procés d'ensenyament-aprenentatge de les assignatures que utilitzen les noves tecnologies i més concretament el wiki com a espai docent no presencial. Les eines desenvolupades en aquest projecte han estat proposades pels membres del GI-IDES:WIKI en funció de les necessitats detectades en el programari wiki al llarg dels darrers 4 anys d'experiència, i han estat desenvolupades sobre el motor wiki de codi obert MoinMoin.
Resumen: El presente proyecto de final de carrera refleja el proceso seguido con el fin de dotar al software wiki de referencia, del Grupo de Interés en IDES:Wiki de la UAB, de un conjunto de herramientas que tienen que permitir aumentar la calidad del proceso de enseñanza-aprendizaje de las asignaturas que utilizan las nuevas tecnologías y más concretamente el wiki como espacio docente no presencial. Las herramientas desarrolladas en este proyecto han sido propuestas por los miembros del GI-IDES:Wiki en función de las necesidades detectadas en el software wiki a lo largo de los últimos 4 años de experiencia, y han sido desarrolladas sobre el motor wiki de código abierto MoinMoin.
Resumen: The present project reflects the applied process in order to provide the wiki engine software used by Group of Interest in IDES:Wiki of the UAB, with a set of tools that will allow an increase in the quality of the education-learning process on those subjects that use the most recent technologies, as well as considering the wiki as a non presencial educational space. The tools developed in this project have been proposed by the members of the GI-IDES:Wiki in relation to the detected needs in the wiki software along the last 4 years of experience, and have been developed based on the MoinMoin open source wiki engine.
Resumen: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Lengua: Català.
Colección: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Documento: bachelorThesis
Materia: Wikis (Informàtica) ; Desenvolupament

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/14096


106 p, 1.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2009-07-15, última modificación el 2019-02-02   Favorit i Compartir