Efecto del perfil en ácidos grasos de la ración sobre la cantidad y distribución de lípidos en el pollo de carne
Ferrini, Gabriele
Barroeta, Ana Cristina, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
García Manzanilla, Edgar, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
| Publicación: |
Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010 |
| Resumen: |
Vegeu gfresum1de1. pdf. |
| Nota: |
Descripció del recurs: el 6 de setembre de 2010 |
| Nota: |
Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària, Departament de Ciència Animal i dels Aliments, 2009 |
| Nota: |
Bibliografia |
| Derechos: |
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.  |
| Lengua: |
Castellà |
| Documento: |
Tesi doctoral |
| Materia: |
Pollastres de carn ;
Nutrició ;
Metabolisme |
| ISBN: |
9788469320549 |
Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5711
163 p, 1.5 MB
|
7 p, 177.8 KB
|
El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación >
Tesis doctorales
Registro creado el 2010-10-13, última modificación el 2025-02-08