Google Scholar: citations
Interdisciplinarietat ciències/matemàtiques a través de les mides a la natura
López Simó, Víctor

Date: 2010
Abstract: L'experiència didàctica que es presenta en aquest article ha estat dissenyada per treballar la interdisciplinarietat entre les ciències i les matemàtiques en la formació inicial del professorat.
Abstract: S'ha dut a terme amb alumnes de la diplomatura d'Educació Primària l'any 2009. L'article comença presentant les lleis d'escala, ja que aquestes seran el model que l'alumne haurà de construir al llarg de la seqüència. Més endavant, s'exposen alguns dels aspectes generals de la seqüència didàctica i l'enfocament que se li ha donat a la interdisciplinarietat entre ciències i matemàtiques. Finalment es presenten algunes de les activitats més rellevants dutes a terme.
Rights: Tots els drets reservats
Language: Català.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Subject: Interdisciplinarietat ; Ciències ; Matemàtiques ; Lleis d'escala ; Galileu Galilei ; Carl Bergmann ; Mides a la natura
Published in: Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 17 (Desembre 2010) , p. 15-19, ISSN 1699-6712

Adreça original: https://revistes.uab.cat/ciencies/article/view/n17-lopez
Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/225117
DOI: 10.5565/rev/ciencies.373


5 p, 179.3 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (scientific output) > Social and Legal Sciences > The Research Centre for Science and Mathematics Education (CRECIM)
Articles > Published articles > Ciències
Articles > Research articles

 Record created 2011-02-07, last modified 2020-04-19   Favorit i Compartir