Estudi de l'efecte de diversos factors sobre el contingut de vitamina C del suc de taronja
Hernández Santadaría, José Ángel (Institut Badalona VII)

Fecha: 2011
Resumen: El contingut de vitamina C en sucs de fruita es pot determinar mitjançant una volumetria redox amb el colorant 2,6-diclorofenol indofenol. Aquesta pràctica de laboratori es pot transformar en un petit treball d'investigació sobre la influència que tenen diversos factors en la disminució de la quantitat de vitamina C.
Derechos: Tots els drets reservats
Lengua: Català.
Documento: article ; recerca ; publishedVersion
Materia: Volumetria redox ; Vitamina C ; Suc de taronja ; Treball d'investigació ; Volumetric redox ; Vitamin C ; Orange juice ; Research ; Volumetría redox ; Zumo de naranja ; Trabajo de investigación
Publicado en: Ciències: revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 18 (març 2011) , p. 9-14, ISSN 1699-6712

Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/242504


6 p, 152.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > Ciències
Artículos > Artículos de investigación

 Registro creado el 2011-04-05, última modificación el 2019-07-20



   Favorit i Compartir