Análisis del sistema británico de evaluación de la higiene (HAS) mediante la valoración de un matadero y sala de despiece de aves
Guinjoan, J.
Fàbregas i Comadran, Xavier

Date: 2001
Abstract: Este artículo, Primer premio del VII Concurso ADITSIC para asociados, analiza el Sistema Británico de Evaluación de la Higiene (HAS). Para ello se valoró el estado higiénico de un matadero y de una sala de despiece de aves, teniendo en cuenta la metodología HAS de 1995 y las de 1999.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Series: Memoria digital d'escorxadors
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Subject: Sistema británico ; Evaluación higiene ; HAS ; Matadero ; Sala despiece ; Aves ; British procedure ; Hygiene evaluation ; Slaughterhouse ; Cutting plant ; Poultry ; Sistema britànic ; Avaluació higiene ; Sala desfer ; Aus ; Escorxadors ; Regne Unit
Published in: Eurocarne, Vol. 99, Núm. 1 (Septiembre 2001) , p. 1-12, ISSN 1132-2675

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/69450
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/77467
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/77464


12 p, 131.1 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Slaughterhouses Digital Archive (SDM)
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2011-06-01, last modified 2022-02-13



   Favorit i Compartir