Clasificación de canales equinas: II.-Factores de variación de las características de calidad de la canal
Fàbregas i Comadran, Xavier
Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Date: 2001
Description: 3 pag.
Abstract: En relación con su escaso consumo, la calidad de la canal y de la carne de caballo ha sido una temática históricamente poco estudiada en España, contrariamente a lo que ocurre en países europeos de gran tradición hipofágica como Francia e Italia.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Series: Classificació de canals
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Subject: Canales equinas ; Factores variación ; Calidad canal ; Equine carcasses ; Variation factors ; Carcass quality ; Canals equines ; Factors variació ; Qualitat canal ; Carn de cavall ; Barcelona (Catalunya) ; Escorxadors
Published in: ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 709-711, ISSN 0212-2731



3 p, 33.5 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Health sciences and biosciences > Grupo de Investigación en Rumiantes (G2R)
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Carcass classification
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2011-06-01, last modified 2023-10-01



   Favorit i Compartir