Taller d'història de la paleontologia i de la paleoantropologia a Catalunya
Florensa, Clara (Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció)

Títol variant: Taller de historia de la paleontología y de la paleoantropología en Cataluña
Data: 2011
Resum: El divendres 29 d'abril va tenir lloc a la sala de reunió del Centre d'Història de la Ciència de la UAB (CEHIC) el primer "Taller d'història de la paleontologia i de la paleoantropologia a Catalunya". Organitzat per Oliver Hochadel, investigador del CSIC i membre del CEHIC dedicat actualment a la recerca de la història del jaciment d'Atapuerca, entre altres temes, sorgí amb l'objectiu de posar en el punt de mira la relació de la paleontologia i la paleoantropologia amb els públics i la premsa, el seu ús instrumental com a creadores d'identitat i l'estudi dels diferents rols dels científics.
Resum: El viernes 29 de abril tuvo lugar en la sala de reunión del Centre d'Història de la Ciència de la UAB (CEHIC) el primer "Taller de historia de la paleontología y de la paleoantropología en Cataluña". Organizado por Oliver Hochadel, investigador del CSIC y miembro del CEHIC dedicado actualmente a la investigación de la historia del yacimiento de Atapuerca, entre otros temas, tenía como objetivo poner en el punto de mira la relación de la paleontología y la paleoantropología con los públicos y la prensa, su uso instrumental como creadoras de identidad y el estudio de los diferentes roles de los científicos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Maig 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 134.2 KB

Español
4 p, 124.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut d'Història de la Ciència (IHC)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-09, darrera modificació el 2022-02-23



   Favorit i Compartir