Compostatge casolà, una alternativa assequible i eficient
Sanchez, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)

Títol variant: Compostaje casero, una alternativa asequible y eficiente
Data: 2010
Resum: El compostatge s'ha convertit en un dels tractaments dels residus més populars, atès que tot i ser un procés biològic força complicat, es pot realitzar, no solament en instal·lacions industrials, sinò també a petita escala de treball, fent accessible aquesta tecnologia de reciclatge a qualsevol usuari particular. Aquest treball ha comparat l'eficiència i l'impacte ambiental entre el compostatge casolà i el produït a nivell industrial. Els resultats apunten favorablement al compost domèstic com una alternativa eficient i amb un impacte ambiental acceptable.
Resum: El compostaje se ha convertido en uno de los tratamientos de los residuos más populares pues, aunque es un proceso biológico bastante complicado, se puede realizar, no sólo en instalaciones industriales, sino también a pequeña escala de trabajo, haciendo accesible esta tecnología de reciclaje a cualquier usuario particular. Este trabajo ha comparado la eficiencia y el impacto ambiental entre el compostaje casero y el producido a nivel industrial. Los resultados apuntan favorablemente al compost doméstico como una alternativa eficiente y con un impacto ambiental aceptable.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Català
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2010, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 264.1 KB

Español
3 p, 161.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-16, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir