Julia Voss, investigadora de l'Institut Max Planck i experta en les imatges relacionades amb el "Món Darwin"
Voss, Julia (Max Planck Institut)
Mora Casanova, Jordi

Additional title: "Darwin montó el puzzle de la evolución utilizando imágenes visuales"
Additional title: "Darwin assembled the puzzle of evolution using visual images"
Date: 2009
Abstract: Finalitzant el 2009, que ha estat l'Any Darwin, poques sorpreses pensem que ens pot deparar una de les figures més emblemàtiques de la història de la ciència, com és l'eminent naturalista anglès. No obstant, sumant-se a aquesta celebració, el Centre d'Història de la Ciència i la Facultat de Biociències van convidar Julia Voss, experta en Darwin i en les imatges relacionades amb la seva teoria evolutiva, i va oferir uns seminaris al respecte, als que desvetllà els secrets que amaga la iconografia darwinista.
Abstract: Dando por terminado el 2009, el que ha sido el Año Darwin, pocas sorpresas pensamos que nos puede deparar una de las figuras más emblemáticas de la historia de la ciencia, como es el eminente naturalista inglés. No obstante, sumándose a esta celebración, el Centre d'Història de la Ciència y la Facultat de Biociències invitaron a Julia Voss, experta en Darwin y en las imágenes relacionadas con su teoría evolutiva, y ofreció unos seminarios al respecto, desvelando los secretos que esconde la iconografía darwinista.
Abstract: As we come to the close of 2009, Darwin Year, we may think that one of the most emblematic figures in the history of science, this eminent English naturalist, holds few surprises for us anymore. Still, as it joins this celebration, the Centre for the History of Science and the Faculty of Biosciences invited Julia Voss, an expert in Darwin and images related to his theory of evolution, to deliver seminars on this topic, in which she revealed the secrets concealed in Darwin's iconography.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Desembre 2009, p. 1-3 (Entrevistes) , ISSN 2014-6388



Català
3 p, 160.1 KB

Español
4 p, 141.1 KB

English
4 p, 138.2 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2012-02-20, last modified 2022-02-13



   Favorit i Compartir