Treball d'equip amb robots
Ros Espinoza, Raquel (Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC))

Títol variant: Trabajo de equipo con robots
Títol variant: Teamwork with robots
Data: 2008
Resum: Aquesta tesi doctoral presenta una innovadora aproximació al disseny de mecanismes de presa de decisions d'un equip de robots, a partir de la tècnica del raonament basat en casos. Aquest sistema és aplicable a dominis com les operacions de rescat, l'exploració d'entorns desconeguts i la vigilància submarina.
Resum: Esta tesis doctoral presenta una novedosa aproximación al diseño de mecanismos para la toma de decisiones de un equipo de robots, a partir de la técnica del razonamiento basado en casos. El sistema puede aplicarse en operaciones de rescate, exploración de entornos desconocidos o en vigilancia submarina, entre otros entornos.
Resum: This thesis contributes a novel case-based approach for action selection and coordination in joint multi-robot tasks in real environments, based on a case to reuse. The ideas presented are applicable to domains such as disaster rescue operations, exploration of unknown environments and underwater surveillance, among others.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Setembre 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 175.8 KB

Español
2 p, 93.7 KB

English
2 p, 94.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-23, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir