Ricard Guerrero, catedrátic de Microbiologia de la Universitat de Barcelona
Guerrero, Ricard (Universitat de Barcelona)
Gallegos Riera, Pablo
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia

Additional title: Ricard Guerrero, catedrático deMicrobiología de la Universidad deBarcelona
Additional title: Ricard Guerrero
Date: 2006
Abstract: Ricard Guerrero ha participat en diversos projectes científics pero destaca a nivell espanyol per ser el primer a introduir la teoria de l'ecologia microbiana. "Sense els microbis la vida en el nostre planeta no seria possible", comenta Guerrero, "perquè des del moment en què naixem necessitem dels bacteris per viure".
Abstract: Ricard Guerrero ha participado en varios proyectos científicos y destacaen España por ser el primero en introducir la teoría de la ecologíamicrobiana. "Sin los microbios la vida en nuestro planeta no seríaposible", comentaba Guerrero, "porque desde el momento en quenacemos necesitamos de las bacterias para vivir".
Abstract: Guerrero has taken part in various scientific projects and is known inSpain as the first person to introduce the theory of microbial ecology. "Without microbes, life on our planet would be impossible", saysGuerrero. "From the moment we are born we need bacteria to live".
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, desembre 2006, p. 1-3 (Entrevistes) , ISSN 2014-6388



Català
3 p, 88.1 KB

Eglish
4 p, 188.4 KB

Español
5 p, 199.3 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2012-04-30, last modified 2024-06-01



   Favorit i Compartir