Nou marcador per detectar el VIH
Ferraz Colomina, Rosa Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí")

Títol variant: Nuevo marcador para detectar el VIH
Títol variant: A new marker to detect HIV
Data: 2006
Resum: Investigadors de l'Institut de Biotecnologia i de Biomedicina de la UAB han aconseguit desenvolupar una nova proteïna, denominada NF795gpC, que actua com un sensor quan entra en contacte amb el sèrum d'un pacient infectat pel VIH (Virus d'Immunodeficiència Humana) i permet detectar-lo fàcilment.
Resum: Investigadores del Instituto de Biotecnología y Biomedicina de la UABhan conseguido desarrollar una nueva proteína, denominadaNF795gpC, que actúa como un sensor cuando entra en contacto con elsuero de un paciente infectado por el VIH (Virus de InmunodeficienciaHumana) y permite detectarlo fácilmente.
Resum: Researchers at the Institute of Biotechnology and Biomedicine at theUAB have managed to develop a new protein, called NF795gpC, whichacts as a sensor when it comes into contact with the serum of a patientinfected by HIV (Human Immunodeficiency Virus) and allows it to beeasily detected.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, octubre 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 86.6 KB

Español
2 p, 107.7 KB

English
2 p, 108.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-22, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir