Un Traductor d'Espectroscòpies disponible en Internet
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular

Títol variant: Un traductor de Espectroscopias disponible en Internet
Títol variant: A spectroscopy translator available on Internet
Data: 2006
Resum: Des del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB es coordina un projecte europeu que facilita la interpretació de les espectroscòpies de Ressonàncies Magnètiques. Gràcies a aquesta iniciativa s'ha creat una base de dades, gestionada des de la UAB i disponible en Internet, el seu nom: INTERPRET. Aquesta font d'informació conté dades clíniques i imatges de 304 pacients.
Resum: Desde el Departamento de Bioquímica y Biología Molecular de la UAB se coordina un proyecto europeo que facilita la interpretación de las espectroscopías de Resonancias Magnéticas. Gracias a esta iniciativa se ha creado una base de datos, gestionada desde la UAB y disponible en Internet, su nombre: INTERPRET. Esta fuente de información contiene datos clínicos e imágenes de 304 pacientes.
Resum: The Department of Biochemistry and Molecular Biology at the UAB is coordinating a European project which enables the interpretation of Magnetic Resonance spectroscopes. Thanks to this initiative we have create a database, managed by the UAB and which is available on the Internet, called INTERPRET. This information source contains clinical data and images of 304 patients.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juny 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 75.5 KB

Español
3 p, 128.6 KB

English
3 p, 129.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-23, darrera modificació el 2022-08-08



   Favorit i Compartir