Documents gràfics i multimèdia

Documents gràfics i multimèdia 27 registres trobats  inicianterior18 - 27  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
18.
768x1024, 323.3 KB Bibliografía sobre Cocina con setas / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre la cocina de las setas. Una guía para la identificación de setas: http://www. isona. org/boletus_seccio/professional/guia_dels_bolets. htm.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre cuina amb bolets.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
25 documents
19.
768x1024, 301.8 KB Bibliografía sobre cocina afrodisíaca / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre cocina afrodisíaca. Agradecimientos: Carles Sala Marzal.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre cuina afrodisíaca. Agraïments: Carles Sala Marzal.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
2 documents
20.
1024x683, 575.5 KB Bibliografía sobre la cocina del Imperio romano / Fàbregas i Comadran, Xavier
Como primera gastronomía mediterránea y exótica de lujo, la cocina del Imperio romano proporcionó placer gustativo a los ricos sibaritas de Roma. Se presenta, en formato fotografía, una bibliografía de la cocina del Imperio romano.
Com a primera gastronomia mediterrània i exòtica de luxe, la cuina de l'Imperi romà va proporcionar plaer en el gust als sibarites rics de Roma. Es presenta en format fotografia, una bibliografia de la cuina de l'Imperi romà.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
3 documents
21.
1024x768, 355.9 KB Bibliografía sobre cocina húngara / Fàbregas i Comadran, Xavier
La presència aquí d'una cuina europea tant peculiar és perquè el meu germà va tenir una nòvia hongaresa. D'això venen els dos llibres i el caldero, records d'algun dels seus viatges. La cuina magiar es basa en els productes de la puszta. [...]
La presencia aquí de una cocina europea tan peculiar es porque mi hermano tuvo una novia húngara. De ahí los dos libros y el caldero, recuerdos de alguno de sus viajes. La cocina magiar se asienta en los productos de la puszta. [...]

2020 (Memòria gastronòmica digital)
4 documents
22.
1024x768, 361.9 KB Bibliografía sobre cocina gallega / Fàbregas i Comadran, Xavier
La cocina gallega se caracteriza por ser sabrosa y de platos muy abundantes. Una excelente cocina de producto, donde destacan las patatas (siempre hay una anciana en un rincón de la cocina pelando patatas), los pescados y mariscos y las carnes. [...]
La cuina gallega es caracteritza per ser sabrosa i de plats molt abundants. Una excelent cuina de producte, on destacan les patates (sempre hi ha una àvia en un racó de la cuina pelant patates), els peixos i marisc i les carns. [...]

2020 (Memòria gastronòmica digital)
6 documents
23.
1024x678, 460.4 KB Bibliografía sobre cocina y gastronomía catalanas: La Cuina a Sils / Fàbregas i Comadran, Xavier
La Cuina a Sils, inicialmente les Àvies de Sils y después les Cuineres de Sils, es un colectivo de amas de casa nacido en los años 90, con el objetivo de conservar el patrimonio culinario tradicional de Sils (http://www. [...]
La Cuina a Sils, inicialment les Àvies de Sils i després les Cuineres de Sils, és un col·lectiu de mestresses de casa nascut als anys 90, amb l'objectiu de conservar el patrimoni culinari tradicional de Sils (http://www. [...]

2019 (Memòria gastronòmica digital)
16 documents
24.
768x1024, 309.0 KB Bibliografía sobre cocina catalana medieval / Fàbregas i Comadran, Xavier
Según Grewe (1979), la mayoría de la literatura culinaria medieval de los países cristianos son recetarios de cocina. Ninguno es anterior a 1250 y están escritos en catalán -Libre del coc de la Canonja de Tarragona, 1331, el Libre de Sent Soví, de autor desconocido (s. [...]
Es presenten en format foto, llibres en català i en castellà, que tracten sobre cuina catalana medieval.

2019 (Memòria gastronòmica digital)
5 documents
25.
768x1024, 353.4 KB Bibliografía sobre cocina balear / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan en formato foto, libros en catalán y en castellano (1971-2011), que tratan sobre cocina balear.
Es presenten en format foto, llibres en català i en castellà (1971-2011), que tracten sobre cuina balear.

2019 (Memòria gastronòmica digital)
7 documents
26.
1024x768, 351.1 KB XVI Fira del Senglar d'Osor (2019) : cuina de caça / Fàbregas i Comadran, Xavier
Osor (340 m) es un pequeño y bonito pueblo, situado en el corazón de la abrupta y boscosa comarca de las Guilleries (La Selva, Catalunya). Se presentan fotos de algunas de las exposiciones y actividades llevadas a cabo durante la XVI Feria del Jabalí de Osor (2019), la exhibición de razas de perros para batidas y la cata de platos de cocina de carne de jabalí.
Ósor (340 m) és un petit i maco poble, al cor de l'abrupta i boscosa comarca de les Guilleries (La Selva, Catalunya). Es presenten fotos d'algunes de les exposicions i activitats portades a terme durant la XVI Fira del Senglar d'Osor (2019), l'exhibició de races de gossos per a batudes i el tastet de plats de cuina de carn de senglar.

2019 (Memòria gastronòmica digital)
16 documents
27.
886x589, 121.2 KB Platos de carne / Fàbregas i Comadran, Xavier
He dudado en titular este registro Gastronomía, pero como además de degustar estos platos con el resto de comensales, familiares y/o amigos, los he cocinado personalmente, he preferido llamarlo Platos de carne, por el esfuerzo realizado y el conocimiento acreditado. [...]
He dubtat a l'hora de titular aquest registre Gastronomia, però com a més de gaudir d'aquests plats amb la resta de convidats, familars i/o amics, els he cuinat personalment, he preferit titular-lo Plats de carn, per l'esforç realitzat i el coneixement acreditat. [...]

2012 (Memòria gastronòmica digital)
19 documents

Documents gràfics i multimèdia : 27 registres trobats   inicianterior18 - 27  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.