Bibliografía sobre cocina balear
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Bibliography on Balearic cooking
Títol variant: Bibliografia sobre cuina balear
Data: 2019
Resum: Se presentan en formato foto, libros en catalán y en castellano (1971-2011), que tratan sobre cocina balear.
Resum: Es presenten en format foto, llibres en català i en castellà (1971-2011), que tracten sobre cuina balear.
Nota: 7 fotografías
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Document: Image
Matèria: Bibliografía ; Cocina ; Islas Baleares ; Bibliography ; Cooking ; Balearic Islands ; Cuina ; Illes Balears

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/89581
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/166610


BALLESTER P. 1973. De re cibaria. Cocina-Pastelería-Repostería Menorquinas. Editorial Sintes. Barcelona.
768x1024, 353.4 KB

CASTELLÓ GUASCH J. 1971. Bon profit
(el libro de la cocina ibicenca). Palma de 4 Mallorca.

768x1024, 298.8 KB

FÀBREGA J. 1999. La cuina de Mallorca. Edicions de la Magrana. Barcelona.
768x1024, 395.6 KB

FONT M. 2009. Eivissa & Formentera. Gastronomia i cuina. Triangle postals. Sant Lluís.
1024x768, 294.9 KB

MOLENAAR T. 2000. Sa cuina. Cuina tradicional mallorquina. Zendrera Zariquiey. Barcelona.
768x1024, 306.2 KB

PORTES RIBES A. 2011. La cuina de Formentera. Institut d'Estudis Baleàrics. Palma.
1024x768, 271.6 KB

VV. AA. 2010. Formentera. La guía. Digital Grafic Ibiza. Jesús.
1024x768, 292.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Xavier Fàbregas i Comadran, multimèdia
Documents gràfics i multimèdia > Fotografies

 Registre creat el 2019-12-03, darrera modificació el 2019-12-09



   Favorit i Compartir