Course materials

Course materials 55 records found  beginprevious21 - 30nextend  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
21.
3 p, 99.5 KB Pràcticum [103241] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. [...]
El Pràcticum, asignatura obligatoria de 12 créditos, es una actividad que el estudiante hace en una entidad, privada o pública, nacional o internacional, para complementar su formación universitaria y acercarlo al ámbito profesional donde ejercerá su actividad. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
22.
7 p, 117.8 KB Carn i Productes Carnis [102649] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La indústria càrnia és una de les principals d'entre totes les dels aliments i en alguns contextos és la majoritària. A Catalunya arriba a un terç del total i ocupa fins a un 37% dels treballadors de l'alimentària. [...]
La industria cárnica es una de las principales de entre todas las de los alimentos y en algunos contextos es la mayoritaria. En Cataluña llega a un tercio del total y ocupa hasta un 37% de los trabajadores de la alimentaria. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
23.
6 p, 108.9 KB Ciència dels Aliments [102611] / Capellas Puig, Marta ; Ferragut, Victoria ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
De lo que comemos diariamente, y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economia, pues el ecor agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Catalunya existen muchas indústrias que se dedican a producir o processar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
24.
7 p, 114.4 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
Begudes i aliments d'origen vegetal es la aplicación de los conocimientos que habéis adquirido sobre todo en las asignaturas Mètodes de processament d'aliments I y II. Integra y os aporta conocimiento sobre el funcionamiento de las industrias de bebidas y alimentos de origen vegetal, desde la recepción de la materia prima hasta el almacenamiento del producto final.

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
25.
3 p, 99.3 KB Pràcticum [103241] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. [...]
El Pràcticum, asignatura obligatoria de 12 créditos, es una actividad que el estudiante hace en una entidad, privada o pública, nacional o internacional, para complementar su formación universitaria y acercarlo al ámbito profesional donde ejercerá su actividad. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
26.
4 p, 101.5 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Capellas Puig, Marta ; Yuste Puigvert, Josep ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
27.
7 p, 94.6 KB Carn i Productes Carnis [102649] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La indústria càrnia és una de les principals d'entre totes les dels aliments i en alguns contextos és la majoritària. A Catalunya arriba a un terç del total i ocupa fins a un 37% dels treballadors de l'alimentària. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
28.
3 p, 71.0 KB Pràcticum [103241] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
29.
6 p, 83.1 KB Ciència dels Aliments [102611] / Capellas Puig, Marta ; Ferragut, Victoria ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
30.
5 p, 74.1 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Capellas Puig, Marta ; Yuste Puigvert, Josep ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Course materials : 55 records found   beginprevious21 - 30nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.