Resultats globals: 4 registres trobats en 0.04 segons.
Documents de recerca, 4 registres trobats
Documents de recerca 4 registres trobats  
1.
3.3 MB Factores pre-sacrificio y su efecto sobre el comportamiento animal, la calidad de la canal y la carne en terneros de engorde / Sánchez Oviedo, Denise Pamela ; Marti Rodriguez, Sonia, dir. ; Devant Guille, Maria, dir. ; Albanell Trullas, Elena, dir.
Els factors pre-sacrifici poden tenir un impacte negatiu en l'eficiència productiva, el benestar animal i la qualitat de la canal i la carn durant la fase de finalització dels vedells de greix. Els factors que poden afectar el pH i el color de la carn inclouen el sistema productiu, el maneig a la granja i les instal·lacions, així com el maneig previ al sacrifici, com ara el transport i el temps d'espera a l'escorxador, el que pot afectar la comercialització de la carn de vedella a la indústria càrnica. [...]
La calidad de la carne de ternera puede verse afectada por factores pre-sacrificio como el sistema productivo, el manejo en granja y las instalaciones, así como el manejo previo al sacrificio, como el transporte y el tiempo de espera en el matadero. [...]
In the finishing phase of beef cattle, various pre-slaughter factors can negatively affect efficiency, welfare, carcass, and meat quality. These factors include the production system, farm management and installations, and pre-slaughter management such as transportation and lairage duration. [...]
Universitat Autònoma de Barcelona. Programa de Doctorat en Producció Animal.

2023  
2.
268 p, 6.4 MB Functional analysis of candidate genes for meat quality traits and muscle transcriptomics in pigs / Criado Mesas, Lourdes ; Folch, Josep M., dir.
Avui dia el consum mundial de carn està creixent, sent la carn de porc una de les més consumides. La millora de la qualitat de la carn està subjecta als requisits del consumidor per productes carnis més saludables i saborosos. [...]
Hoy en día el consumo mundial de carne está creciendo, siendo la carne de cerdo una de las más consumidas. La mejora de la calidad de la carne está sujeta a los requisitos del consumidor por productos cárnicos más saludables y sabrosos. [...]
Nowadays, global meat consumption is rising, being pork one of the most consumed meats. The improvement of meat quality is subjected to consumer preferences for healthier and tastier meat products. Fatty acid composition and intramuscular fat are important factors determining meat quality traits, although a complex network of processes and pathways are involved. [...]

2020  
3.
415 p, 6.7 MB Modulation of porcine production and molecular phenotypes by nutrition and genetics / Mármol-Sánchez, Emilio ; Amills i Eras, Marcel, dir.
La regulació de l'engreixament porcí i la qualitat de la carn són encara poc coneguts. Inicialment, vam investigar la variabilitat de gens candidats localitzats a regions QTL associades amb caràcters de qualitat de la carn i contingut i composició de greix intramuscular. [...]
La regulación del engrasamiento porcino y la calidad de la carne son aún poco conocidos. Inicialmente, investigamos la variabilidad de genes candidatos localizados en regiones QTL asociadas con caracteres de calidad de la carne y contenido y composición de grasa intramuscular. [...]
The genetic modulators of porcine fatness and meat quality traits, as well as their mechanisms of action, are still poorly understood. First, we investigated the variability of candidate genes located within QTL regions associated with meat quality traits and intramuscular fat content and composition. [...]

2020  
4.
232 p, 2.2 MB Calidad de la carne de cerdo, efecto de la congelacion y descongelacion, uso del calentamiento dielectrico para la descongelacion y la espectroscopia dielectrica para evaluar la calidad tecnologica / Bekele Beshah, Wondwossen ; Serra Dalmau, Xavier, dir. ; Picouet, Pierre, dir. ; Trujillo, Antonio-José, tut. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La calidad de la carne de cerdo está determinada por múltiples factores que están interrelacionados entre sí, ya que durante el periodo antes del sacrificio, los animales experimentan situaciones de estrés que repercuten en su bienestar. [...]
The quality of pork is determined by many factors that are interrelated, since during the period before slaughter animals experience stress affecting their welfare. These items related to ante-mortem period may subsequently affect the quality of the meat. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.