Resultats globals: 6 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 5 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
3 p, 1.5 MB Vibrio parahaemolyticus : característiques i viabilitat en matrius de peix / Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Arosemena Angulo, Esteban Leonardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Domínguez Clavería, Lídia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Girmé Vila, Gisela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Rodríguez González, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Pérez Caullán, Lucía (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
Vibrio parahaemolyticus és unmicroorganisme que pot trobar-se en productes alimentaris d'origenmarí. Per aquesta raó, el seu consumpot produir infeccions alimentàries. Es considera que el seu hàbitat està restringit a àrees específiques delmón, sobretot a països de l'Est. [...]
Vibrio parahaemolyticus is amicroorganismthat can cause outbreaks of food poisoning after the consumption of either fish or seafood. It was considered that its habitat was restricted to specific areas of the world, mainly eastern countries, however, it has currently been found in a wide variety of aquatic environments. [...]

2011 - 10.2436/20.2005.01.47
TECA, Vol. 13, Num. 1 (2011) , p. 42-44  

Documents de recerca 5 registres trobats  
1.
557.7 KB La tecnología blockchain como herramienta clave en la trazabilidad del atún / Edo Arderiu, Regina Maria ; Ripollés Àvila, Carolina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona
La traçabilitat és essencial per garantir la seguretat i la qualitat dels aliments de la granja a la taula. No obstant això, és un repte quan les cadenes de subministrament són complexes i fragmentades com ho són les dels productes del mar. [...]
La trazabilidad es esencial para garantizar la seguridad y la calidad de los alimentos de la granja a la mesa. Sin embargo, es un reto cuando las cadenas de suministro son complejas y fragmentadas como las de los productos del mar. [...]
Traceability is essential to assure food safety and quality from farm to fork. However, it is a challenge when supply chains are complex and fragmented such as seafood ones. Tuna, as a valued seafood product, focus sector efforts to develop systems capable of ensure a transparent and complete traceability to allow secure, reliable and sustainable practices. [...]

2022
Grau en Veterinària [955]
2 documents
2.
1 p, 559.3 KB Blockchain technology as a key tool in tuna traceability / Edo Arderiu, Regina Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Veterinària [955]  
3.
1 p, 190.1 KB Production and health management of bluefin tuna in Spain / Duran Caballero, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Veterinària [955]  
4.
1 p, 417.8 KB Análisis histórico de la explotación y gestión del atún rojo atlántico (Thunnus thynnus) / Castañeda Cobo, Carlota ; Constenla Matalobos, Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2014
Grau en Biologia Ambiental [813]  
5.
49 p, 1.4 MB Atún rojo atlántico (thunnus thynnus) : una especie en peligro de extinción / Puyuelo Griso, Andrea. ; Santamaria Azkarate, Ione
2010 (Treballs de l'assignatura Deontologia Veterinària)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.