Nous mecanismes moleculars expliquen per què el rostoll del blat de moro és indigest per als remugants
Caparros Ruíz, David (Centre de Recerca en Agrigenòmica)

Additional title: Nuevos mecanismos moleculares explican por qué el rastrojo del maíz es indigesto para los rumiantes
Additional title: New molecular mechanisms explain why corn stalks are indigestible for ruminants
Date: 2017
Abstract: Un estudi liderat per investigadors del programa de metabolisme de plantes i enginyeria metabòlica del CRAG obre les portes a l'obtenció de varietats de blat de moro que produeixin palla de més valor nutricional.
Abstract: Un estudio liderado por investigadores del programa de metabolismo de plantas e ingeniería metabólica del CRAG abre las puertas a la obtención de variedades de maíz que produzcan paja de más valor nutricional.
Abstract: A study led by researchers of the metabolism program of plants and metabolic engineering of the CRAG opens the doors to obtain varieties of corn that produce straw of more nutritional value.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Juliol 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 376.4 KB

Español
2 p, 393.8 KB

English
2 p, 393.4 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Experimental sciences > CRAG (Centre for Research in Agricultural Genomics)
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2017-07-25, last modified 2024-06-01



   Favorit i Compartir