Nous mecanismes moleculars expliquen per què el rostoll del blat de moro és indigest per als remugants
Caparros Ruíz, David (Centre de Recerca en Agrigenòmica)

Títol variant: Nuevos mecanismos moleculares explican por qué el rastrojo del maíz es indigesto para los rumiantes
Títol variant: New molecular mechanisms explain why corn stalks are indigestible for ruminants
Data: 2017
Resum: Un estudi liderat per investigadors del programa de metabolisme de plantes i enginyeria metabòlica del CRAG obre les portes a l'obtenció de varietats de blat de moro que produeixin palla de més valor nutricional.
Resum: Un estudio liderado por investigadores del programa de metabolismo de plantas e ingeniería metabólica del CRAG abre las puertas a la obtención de variedades de maíz que produzcan paja de más valor nutricional.
Resum: A study led by researchers of the metabolism program of plants and metabolic engineering of the CRAG opens the doors to obtain varieties of corn that produce straw of more nutritional value.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 376.4 KB

Español
2 p, 393.8 KB

English
2 p, 393.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > CRAG (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2017-07-25, darrera modificació el 2021-08-10



   Favorit i Compartir