FAS > Salut

Promovem estils de vida saludables des d'una educació crítica que permeti decidir la manera de cuidar-se i impulsem l'acció, la recerca i la formació en l'àmbit de la salut per al desenvolupament d'una comunitat universitària més saludable.

22/10/12
Salut
Accions realitzades a la plaça Cívica durant el Dia Mundial de la prova del VIH
La FAS promou la prova del VIH
Per tercer any consecutiu, el Programa de Salut de la FAS va celebrar el passat dijous el Dia Mundial de la prova del VIH amb diverses accions a la plaça Cívica i a la Vila Universitària. Molts joves es van apropar a la carpa dinamitzada pels voluntaris i els estudiants en pràctiques preguntant per temes diversos com la transmissió del VIH i la sida i la prova ràpida.
19/04/12
Salut
Dia mundial de la Salut 2012
Celebració del Dia Mundial de la Salut
El 19 d'abril va ser un dia molt saludable al Campus de la UAB. El Programa de Salut de la FAS va celebrar el Dia Mundial de la Salut en el context de la Diada del Campus Saludable a la UAB on des de diferents oficines, serveis, col·lectius i Fundacions de la nostra Universitat es van dur a terme un seguit d'activitats per promoure un estil de vida saludable, fomentant l'activitat física, una alimentació segura, la sexualitat i afectivitat saludable i la reflexió en el consum responsable de substàncies.
30/03/12
Salut
Diada del Campus Saludable
19 d'abril: Diada del Campus Saludable a la UAB
El Programa de Salut de la FAS ja ha engegat tots els motors per a l'organització del Dia Mundial de la Salut que se celebrarà el 19 d'abril en el context de la Diada del Campus Saludable a la UAB. Aquest dia s'organitzaran des de diferents oficines, serveis, col·lectius i Fundacions de la nostra Universitat un seguit d'activitats a la plaça Cívica per convidar la participació de la comunitat universitària i promoure un estil de vida més saludable, fomentant l'activitat física, una alimentació segura, la sexualitat i afectivitat saludable i la reflexió en el consum responsable de substàncies.
09/03/12
Salut
Activitats pel Dia de la Dona 2012
Estudiants que donen la cara pels drets de les dones
El 8 de març, per celebrar el Dia Internacional de la Dona, les agents del Programa de Salut de la FAS han realitzat vàries activitats animant als estudiants a que "donessin la cara pels drets de les dones". L'enfocament de la jornada va ser prendre, conjuntament, consciència del valor humà de les dones en la societat, i dels drets sexuals i reproductius femenins.
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats