FAS > Cooperació

Promovem l’acció, la recerca i la formació en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament de la comunitat universitària de la UAB, i fomentem la conscienciació sobre les desigualtats socials en el món i l’acció crítica i transformadora.
28/09/12
Voluntariat
logo voluntariat nacions unides
35 estudiants de la UAB presenten la seva candidatura per fer voluntariat a les NU
35 estudiants de la UAB han presentat durant aquests mesos de juliol i setembre la seva candidatura en el marc de la convocatòria 2012 del Programa Espanyol de Voluntariat Universitari a les Naciones Unides. D'aquests 36 estudiants, la FAS n'ha preseleccionat 5 que poden optar a una plaça en una agència de Nacions Unides en països del Sud.
16/07/12
Voluntariat
logo voluntariat nacions unides
S'obre la convocatòria de voluntariat a les Nacions Unides
S'obre la convocatòria 2012 del Programa Espanyol de Voluntariat Universitari a les Naciones Unides (VNU) que promou la participació de joves, per un període de 6 mesos, a un projecte de voluntariat enfocat a una de les àrees de desenvolupament que es concreten en els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni. El voluntariat es realitza en organismes internacionals de països empobrits.
10/07/12
Cooperació
Campanya 0,7 - Fons Solidaritat UAB
A la matrícula, marca cooperació
Un any més, els estudiants de la UAB poden aportar el seu gra de sorra marcant a la matrícula la casella del 0,7 per a projectes de cooperació per al desenvolupament. Coincidint amb el període de matriculació, la FAS iniciem aquesta campanya perquè els estudiants, a través d'una aportació de 12¤, donin suport al Fons de Solidaritat de la UAB, col·laborant en l'enfortiment de les universitats del Sud i contribuint al desenvolupament en educació, salut, medi ambient, alimentació dels països empobrits.
15/06/12
Voluntariat
Campanya Menja Just - presentació al Rectorat
Voluntaris de la FAS presenten al Rectorat les propostes de la campanya "Menja Just a la UAB!"
Una representació del Grup de Voluntariat de Cooperació i Medi Ambient, que aquest curs ha promogut la campanya “Menja Just a la UAB”, es va reunir, el 14 de juny, amb el vicerector de Transferència Social i Cultural de UAB i president de la FAS, Bonaventura Bassegoda, i van exposar les seves propostes per aconseguir un sistema alimentari més just al campus universitari i reduir el malbaratament alimentari.
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats