FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

18/10/12
Programes Socials
Premi Francesc Candel 2012
El programa CROMA rep el premi Francesc Candel
El programa CROMA ha estat guardonat als IX Premis Francesc Candel, que convoca la Fundació Lluís Carulla amb el suport de la Direcció General d'Immigració de la Generalitat. La distinció concedida a la FAS és un reconeixement a la tasca que els estudiants universitaris han estat realitzant durant aquests anys en escoles i instituts.
10/10/12
Programes Socials
Conveni amb la Caixa per CROMA
Es signa un conveni pels tallers de CROMA amb la Fundació "la Caixa"
El passat dia 10 d'octubre, la FAS va signar un conveni amb la Fundació "la Caixa" qui donarà suport al programa CROMA . A la signatura hi van assistir el Sr. Miquel Garcia Roca, director de l'oficina de La Caixa al Rectorat en representació de Fundació "la Caixa" i Gustau Folch i Jordi Prat com a representats de la FAS.
09/10/12
Voluntariat
Moments del programa CROMA durant el curs 2011-2012
El CROMA torna a les aules
El programa socioeducatiu de la FAS ja s'ha posat en marxa a diversos centres de primaria pròxims a la UAB. Està previst que aquest any uns 240 infants i joves siguin beneficiaris del programa CROMA, el qual de moment ja compta amb 35 estudiants vinculats, tant voluntaris com becaris, que fan possible la seva realització.
25/07/12
Programes Socials
Marató Pobresa
El CROMA rep el suport de la Marató per la Pobresa
La Fundació La Marató de TV3 ha atorgat un ajut pel Programa socioeducatiu CROMA de la FAS, en el marc de la Marató per la Pobresa que es va celebrar el 27 de maig.
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats