FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

22/10/12
Voluntariat
Voluntaris recollint el chapapote a les costes de Galícia fa 10 anys
10 anys de la "marea blanca" de la UAB
Aquests dies es compleixen els 10 anys de la pitjor catàstrofe mediambiental que ha viscut Espanya, el vessament de fuel a les costes gallegues a causa de l'accident del vaixell Prestige. 379 estudiants de la UAB van formar part de la marea blanca que recollia el chapapote, la marea negra, a les platges de Galícia.
28/09/12
Voluntariat
logo voluntariat nacions unides
35 estudiants de la UAB presenten la seva candidatura per fer voluntariat a les NU
35 estudiants de la UAB han presentat durant aquests mesos de juliol i setembre la seva candidatura en el marc de la convocatòria 2012 del Programa Espanyol de Voluntariat Universitari a les Naciones Unides. D'aquests 36 estudiants, la FAS n'ha preseleccionat 5 que poden optar a una plaça en una agència de Nacions Unides en països del Sud.
25/09/12
Voluntariat
Voluntàries europees FAS 12-13
Voluntàries del SVE col·laboren amb la FAS
Durant tot aquest curs 2012-13 estaran col·laborant amb la FAS tres voluntàries, la Mira, l'Ellen i l'Alyssa, vingudes d'Alemanya que prestaran el seu Servei de Voluntariat Europeu als programes de voluntariat i al Servei d'atenció a la discapacitat, PIUNE.
17/09/12
Voluntariat
Vine i descobreix el voluntariat a la UAB
Descobreix el voluntariat a la UAB
Comença el curs i la UAB està oberta perquè tu, com a estudiant, vinguis no només a estudiar la carrera sinó també a participar de totes les propostes que se t'ofereixen. Des de la FAS, et motivem a que facis voluntariat universitari. Amb infants i joves en risc d'exclusió social. A hospitals i centres sociosanitaris. A centres penitenciaris i de justícia juvenil. Promovent les finances ètiques i el comerç just. Muntant campanyes de prevenció de VIH-sida, sexe segur i consum de drogues. Vine i descobreix el voluntariat a la UAB.
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats