FAS > Fas

La Fundaciˇ Aut˛noma SolidÓria tÚ com a missiˇ el contribuir a la construcciˇ d’una universitat mÚs solidÓria i mÚs compromesa amb la realitat social, mitjanšant la promociˇ de la participaciˇ voluntÓria de la comunitat universitÓria com a instrument per a la integraciˇ de colĚlectius en risc d’exclusiˇ.
03/09/12
FAS
Logo Fundaciˇ Aut˛noma SolidÓria
Nova direcciˇ al capdavant de la FAS
A partir del 3 de setembre, la FAS inicia una nova etapa amb el canvi de direcciˇ impulsada pel nou equip de govern de la Universitat Aut˛noma de Barcelona. Jordi Prat, fins ara responsable de Cooperaciˇ, ha estat nomenat nou director en substituciˇ de Bego˝a Navarrete.
17/07/12
Programes Socials
Adhesiˇ a ECAS
La FAS entra a formar part d'ECAS
El divendres 13 de juliol va tenir lloc una assemblea general ordinÓria d'ECAS (Entitats Catalanes d'Acciˇ Social) on es va aprovar l'adhesiˇ de la FAS com a membre d'aquesta federaciˇ, formada per entitats que treballem amb colĚlectius en situaciˇ o risc d’exclusiˇ social.
28/06/12
Discapacitat
Suport Ajuntament BCN i Fundaciˇ Barnola-Vallribera Sant Josep
Suport als programes CROMA i PIUNE
La FAS ha rebut el suport, d'una banda, de l'Ajuntament de Barcelona pel desenvolupament del PIUNE, Servei d'atenciˇ a la discapacitat i de la Fundaciˇ BenŔfica Privada Barnola-Vallribera Sant Josep (Sabadell) que ha donat un ajut per a la realitzaciˇ de la visita dels estudiants del Programa CROMA a la UAB.
27/06/12
FAS
Mem˛ria FAS 2010-11
Publicaciˇ de la mem˛ria 2010-11
Es publica la mem˛ria d'activitats de la Fundaciˇ Aut˛noma SolidÓria del curs 2010-11 la qual inclou una presentaciˇ extensa de l'organitzaciˇ i de les Órees, les principals activitats desenvolupades en aquest perÝode i la rendiciˇ de comptes de l'any 2010.
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats