FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La FAS entra a formar part d'ECAS
Adhesió a ECAS 17.07.2012 Programes Socials  -  El divendres 13 de juliol va tenir lloc una assemblea general ordinària (AGO) d'ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social) on es va aprovar l'adhesió de la FAS com a membre d'aquesta federació, formada per entitats que treballem amb col·lectius en situació o risc d’exclusió social. 
A l'AGO es va aprovar l'adhesió de la FAS i d'altres 4 entitats, convertint-se en una federació que reuneix a 89 entitats associades i que des del 2003 busca vertebrar el sector a la vegada que fonamentar la lluita per la igualtat d’oportunitats i treballa per transformar la societat per fer-la més justa i igualitària.

Des de la FAS creiem en el potencial i la importància de treballar en xarxa amb altres entitats de l’àmbit social. És per això que hem fet els passos per entrar en aquesta plataforma i així continuar la nostra línia de treball de participació activa en espais d’intercanvi, diàleg i coordinació per tal d'incidir i desenvolupar iniciatives que contribueixin a la cohesió social.
Imprimir
Anar a Notícies
 

 

 

© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats