FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
28/05/15
Discapacitat
UABImpuls rep el suport del Consell Social
El Consell Social de la UAB va acordar en l'últim ple col·laborar en el programa UABImpuls, que fomenta la inserció laboral d’estudiants i titulats amb discapacitat de la UAB. El Consell Social participarà en l’actual fase del projecte per a consolidar-lo i ajudar a cercar-ne la viabilitat futura.
09/01/15
Discapacitat
En marxa el Club de Feina del programa UAB Impuls
Tots els divendres, estudiants i titulats i titulades amb discapacitat de la UAB poden acudir al Club de Feina per a cercar feina en grup amb l'acompanyament d'una tècnica en inserció laboral que dinamitza el programa.
16/12/14
Discapacitat
9 estudiants amb discapacitat reben una beca Impuls
Ja s'ha resolt aquesta línia d'ajuts que facilita l'assistència personal a la universitat i la mobilitat d'aquests estudiants amb més dependència. 9 estudiants amb discapacitat i situació de dependència de la UAB es beneficien de les beques Impuls 2014-15
09/12/14
Discapacitat
Últims dies per visitar l'exposició "Art a 4 mans: Exposició antològica", a l'Hemeroteca
Amb motiu de la clausura de l'Exposició "Art a 4 mans", el proper 15 de desembre a les 12:15 h, la Dra. Susana Ochoa brindarà la conferència "Millorant la integració psicosocial de les persones amb trastorn mental", que anirà seguida d'una visita comentada sobre les obres exposades.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats