FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

29/05/15
Programes Socials
A punt per al Campus Ítaca 2015
D'aquí a pocs dies el Campus de la UAB acollirà 324 joves de secundària que vindran a fer una estada a la universitat en el marc del programa socioeducatiu Campus Ítaca. Participaran en activitats pedagògiques i lúdiques que els motivarà a continuar la seva formació.
13/05/15
Voluntariat
Recursos pràctics i diversitat de punts de vista, al III Espai Obert Penitenciari
Prop de 40 persones van participar en la trobada organitzada per la FAS i a la qual van acudir-hi diferents entitats de voluntariat penitenciari, com per exemple, CEDRE, Creu Roja, Justícia i PAU, el SEPAP o l'Heura.
18/05/15
Voluntariat
Més de 500 infants del CROMA descobreixen la universitat
Fins a 520 nens i nenes de 28 escoles  van descobrir el campus de l'Autònoma de la mà de més de 120 voluntaris i voluntàries universitàries el passat dijous 14 de maig i van participar en una cinquantena d'activitats.
13/05/15
Voluntariat
Els Joves d’UniX gaudeixen d’una experiència matemàtica a la UAB
Els joves d'UniX, el programa que reforça les competències matemàtiques d'un total de 64 alumnes d'ESO de tots els instituts públics de Rubí, van ser el passat dijous a la UAB per viure una experiència matemàtica.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats